AlgemeenOndanks matige reviews eigenwijs geweest en toch een bestelling geplaatst van een MSI mini PC die ruim voorradig was (EAN: 4711377270502). Wel bewust met Credit Card besteld ipv met iDeal voor het geval dat....
Helaas is mijn bestelling na een week nu geannuleerd, terwijl het online nog op voorraad is (!) Geen e-mail ontvangen over de annulering; telefonisch contact is niet mogelijk (optie 1 = particulier; krijgt een bandje dat je niet te woord wordt gestaan); Contact met servicedesk via contactformulier heeft geen opvolging, dus helaas kom ik ook tot de conclusie dat je hier maar beter nooit meer kan bestellen. Ook een bestelling van artikelen die gewoon op voorraad zijn wordt na een week geannuleerd, zelf terwijl het online nog op leverbaar staat (momenteel nog 7 stuks)
Geen contact mogelijk via telefoon, formulier online ingevuld geeft geen reactie en het feit dat de bestelling geannuleerd is werd ook niet gemaild (zag dat pas na online inloggen bij de bestellingen).
Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw review. Wilt u een e-mail sturen naar particulier@conrad.nl en bij het onderwerp t.a.v. Sandra vermelden? Zodra ik uw e-mail heb ontvangen ga ik kijken wat ik voor u kan betekenen.