AlgemeenIk had zelf nog niet eerder iets besteld bij Megekko.
Afgelopen maandag heb ik online een nieuwe monitor besteld: de LG UltraGear OLED 34GX900A-B (zwart), als onderdeel van een Black Friday-deal.
Maandag 10 november rond 06:00 uur ’s ochtends kreeg ik een prijsalert van Tweakers. Ik was toevallig wakker en zag dat deze monitor bij Megekko wel heel erg scherp geprijsd was. Ik heb de bestelling direct geplaatst.
Ongeveer een uur later keek ik opnieuw op de Pricewatch en zag dat de prijs ineens een stuk hoger stond (plus 150 euro). Ik vermoed dat er aanvankelijk een te lage prijs voor dit model was ingevoerd en dat ik daar geluk mee heb gehad.
Megekko heeft hierover richting mij niets gecommuniceerd, wat ik zeer kan waarderen – een prijsfout kan tenslotte iedereen overkomen.
Alles werd netjes geleverd, zonder enige beschadiging aan de doos of de inhoud.
Als ik dan toch één heel klein aandachtspuntje moet noemen: ik had de bestelling maandag geplaatst en deze werd uiteindelijk op woensdag geleverd, terwijl op de website staat “Voor 22:30 besteld, morgen in huis”. Geen probleem verder, maar daardoor viel de levertijd iets langer uit dan verwacht.
Wellicht dat ze bij Megekko even in dubio waren of ze wel of geen contact met mij moesten opnemen vanwege de mogelijk te lage prijs, waardoor de verzending iets vertraagd is geraakt — maar dat is puur een aanname van mijn kant.
Ik heb verder eigenlijk geen ervaring met de klantenservice van Megekko, maar zoals aangegeven vermoed ik dat er per ongeluk een te lage prijs bij het verkeerde model is ingevoerd — en dat ze die zonder enige discussie gewoon hebben gehonoreerd.