Algemeen2 maanden geleden bouwde ik mijn eigen desktop bij Megekko en slechts 3 dagen geleden kocht ik een 4K OLED-monitor. Beide aankopen verliepen vrij soepel en de levering was zeer snel. Het komt zelden voor dat je enthousiast bij de deur staat te wachten tot de bestelling arriveert. Dankzij Megekko gebeurt dat maar één dag en ik vind dat echt waardevol. Megekko bood trouwens echt de goedkoopste optie voor zowel de RTX 5080 als de monitor die ik kocht (ASUS ROG Swift OLED PG32UCDMR). Het enige nadeel is dat ze geen eigen productrecensies hebben, en vooral als je een desktopcomputer probeert te bouwen, is het moeilijk om alle recensies van apparaten te vinden. In mijn geval was de behuizing van mijn desktop bijvoorbeeld niet erg goed, mijn moederbord was vastgelopen door een slechte constructie en ik wilde daar een recensie plaatsen zodat mensen het zouden weten. Verder verliep alles soepel. Het zou leuk zijn als ze bij een bestelling van 2.500 ook nog iets leuks als cadeautje zouden sturen, in plaats van een sticker
Alles was compleet, zeer snel geleverd en goed beveiligd in een grote doos.
KlantenserviceToen ik een probleem met de behuizing had, nam ik contact met hen op en hun reactie was snel en direct. Ze konden me echter niet helpen en vroegen me contact op te nemen met de leverancier/producent. Maar ik heb geen tijd om de leverancier/producent op te zoeken en een ander topic te volgen. Ik zat al vast in mijn situatie omdat ik mijn moederbord niet los kon krijgen en ze gaan dat terugvragen. Dus wat moest ik doen?