Azerty

Ben ontzettend blij met de kwaliteit! De machine draait als een zonnetje, ziet er fantastisch uit en de prestaties zijn echt boven verwachting. Een pluim voor de bouwers! Er waren wel twee kleine puntjes van aandacht die ik wil meegeven. Langere Wachttijd: De levering liet iets langer op zich wachten dan ik in eerste instantie had gehoopt. Eenmaal uitgepakt was dit snel vergeten, maar het is wel fijn als de communicatie hierover super strak is. Kleine Omissie: Bij het aansluiten merkte ik dat de voorbereiding voor de interne HDD-aansluiting helaas was vergeten. Dit was een heel kleine ingreep om zelf op te lossen, maar het zou perfect zijn geweest als dit direct in orde was.

De kwaliteit van de hardware en de bouw is echt subliem. Ik ben er superblij mee en kan Azerty zeker aanraden! De kleine minpuntjes doen niets af aan het eindproduct, maar zijn wellicht handig als feedback voor de toekomst.

Degelijk verpakt, iets later dan gepland. Begrijp dat de componenten dikwijls moeilijk leverbaar zijn. Het had fijn geweest als hierover meer communicatie was geweest.

Vriendelijk en snel. Goed advies over de compatibiliteit van de componenten die ik heb besteld en niet op voorraad waren. Alternatief werd gezocht en gecommuniceerd. Heel fijn en geeft vertrouwen.

Scorekaart voor Azerty