AlgemeenIk heb onlangs de XFX Quicksilver Radeon RX 9070 XT 16GB Gaming Edition gekocht bij Megekko, en net als bij mijn eerdere aankopen was alles weer perfect geregeld. Ik bestel al jaren verschillende producten bij Megekko, en elke keer word ik opnieuw bevestigd in mijn keuze. De prijzen zijn altijd erg scherp, het assortiment is ruim, en de website is overzichtelijk en betrouwbaar. Megekko is voor mij inmiddels een vaste waarde geworden voor al mijn hardware-aankopen.
VerzendingDe verzending verliep zoals altijd snel en probleemloos. De GPU werd goed verpakt geleverd, zonder enige schade of vertraging. De communicatie over de verzending was duidelijk, met tijdige updates over de status van mijn bestelling. Het is prettig om te weten dat je bestelling bij Megekko altijd netjes en op tijd aankomt — dat geeft vertrouwen.
KlantenserviceDe klantenservice van Megekko is uitstekend. Ze reageren snel, vriendelijk en deskundig op vragen. Bij eerdere bestellingen heb ik een paar keer contact gehad, en dat werd altijd professioneel en efficiënt afgehandeld. Het is fijn om te merken dat Megekko niet alleen goede prijzen biedt, maar ook echt om zijn klanten geeft.