AlgemeenNa wat vergelijken en puzzelen op Tweakers heb ik mijn complete werk en game pc samengesteld. Het is handig hoe je daar niet alleen prijzen kunt vergelijken, maar ook kunt kijken naar levertijden en aan kunt geven dat je zoveel mogelijk bij één leverancier wilt bestellen.
Ik bestelde de laatste onderdelen voor een flinke upgrade van mijn oude systeem uit 2017. Tijd voor wat meer looks en power! Op basis van de vergelijking kwam Megekko als beste optie naar voren: scherpe prijzen, alles op voorraad en duidelijke snelle levertijden.
Het systeem is inmiddels in elkaar gezet en draait perfect. Opstarten gaat razendsnel, games lopen soepel en stil, en het geheel voelt weer helemaal up-to-date. Precies wat ik voor ogen had.
Met wat geluk volgt binnenkort nog een upgrade van de videokaart of monitor, dan is het plaatje helemaal compleet.
Kortom: Megekko levert wat ze beloven. Goede prijzen, duidelijke informatie en gewoon netjes geregeld.
De onderdelen stonden op 24-uurs levering en dat klopte helemaal. Echt netjes op tijd! Alles kwam goed verpakt aan in een stevige doos met luchtkussenfolie, dus geen beschadigingen of losse onderdelen. De volgende middag stond alles gewoon al voor de deur, precies zoals beloofd. Superblij mee!
KlantenserviceKlantenservice heb ik helemaal niet nodig gehad, want alles staat superduidelijk op de site over specificaties, voorraden en levertijden. Maar eerlijk gezegd: op basis van deze ervaring, en eerdere bestellingen bij Megekko, twijfel ik er niet aan dat het goed zit.