AlgemeenNiets op aan te merken. Via de Pricewatch een case, moederbord en geheugen bij elkaar geklikt en bij Azerty in de winkelmand geplaatst, betaald en dat was het. Niets opmerkelijks, niks mis mee.
VerzendingNiets mis met de levering zelf - prima verpakt, op tijd bezorgd, compleet - maar wel wat kritiek op de verzendkosten:
Het moederbord (ruwweg 100 euro) was vrij van verzendkosten. Dus dan nam ik een beetje aan dat met een case (83 euro) en geheugen (65 euro) het nog steeds gratis verzenden is. Het werd tenslotte in 1 doos bezorgd...
Maar niet dus. Nagevraagd en als reactie "Hoewel het moederbord inderdaad in aanmerking komt voor gratis bezorging, kunnen er nog steeds verzendkosten worden berekend voor de andere artikelen in je bestelling. Dit komt doordat de gratis bezorging alleen van toepassing is op bepaalde producten."
En dat zal vast allemaal kloppen, maar voor mij als klant voelt dat vreemd aan. Daarom een ster aftrek.
Vanwege die verzendkosten heb ik contact gezocht met de helpdesk. Volgens de website kan je ook vragen via WhatApp stellen - mooi, lekker laagdrempelig. Dus vraag gesteld - en een uurtje later een reactie, "Wegens uitzonderlijke drukte is het momenteel niet mogelijk om vragen via de chat te beantwoorden."
Wel verdorie. Laat dat dan direct weten ipv een uur later.
Mailtje gestuurd en binnen twee uur een net antwoord terug (waarbij ik mij dan afvraag waarom datzelfde niet net zo goed per whatapp had gekund).
Dus tja... prima klantenservice voor zover hieruit te beoordelen is, wordt snel op mail gereageerd, vraag werd afdoende beantwoord. Maar toch, ster aftrek: als je WhatsApp niet aankan, laat dat dan meteen weten.