AlgemeenIn één zin vat ik Belsimpel samen als zeer klantvriendelijk, betrouwbaar en transparant, goed aanbod en goede deals. Waarom staat hieronder.
Ik ben zeer tevreden over Belsimpel en heb daar nu voor de derde maal een telefoon + abonnement gekocht.
Een overzichtelijke site waarbij je makkelijk telefoons, providers, bundels en prijzen kan vergelijken. Je kan je zoektocht ook heel goed verfijnen met behulp van filters en de tabjes die allemaal heel duidelijk vindbaar zijn op de site. Alle informatie is duidelijk te vinden, zoals uitgebreide specificaties van de telefoons, maar ook zaken als de voorwaarden van de abonnementen en providers. Ik ken geen enkele online winkel met zo'n overzichtelijke site.
Nog een hele sterke kant is dat het echt veel voordeliger en interessanter is om een telefoon met abonnement via Belsimpel te kopen in plaats van bij de provider zelf. Ten eerste is er via Belsimpel veel meer keus in de toestellen die aangeboden worden i.c.m. de provider, dan bij de provider zelf. En ook zijn de toestellen echt veel en veel goedkoper via Belsimpel. Sommige telefoons kan je gratis of voor bijna niks bij je abonnement krijgen/kopen via Belsimpel en dan kost diezelfde combinatie vele tientallen Euro's meer bij de provider zelf.
Extra voordeel krijg je nog door de voucher van €25 als je abonnement bijna is afgelopen, te gebruiken voor het aflsuiten van een 1 of 2 jarig abonnement met of zonder telefoon. Dat is een mooie meevaller.en zo wordt een nieuw abonnement nog voordeliger.
Ik heb tot nu toe niks negatiefs en zelfs geen verbeterpunten te melden.
Een sterk punt is de accuratesse en verwerkingssnelheid bij het bestellen. Als je een bestelling met abonnement plaatst, ook heel laat in de avond (het was al na 23uur!), krijg je meteen alle mails en berichten omtrent je bestelling en ontvang je, hoe laat het ook is tegen de nacht aan, sms'jes dat de overstap met nummerbehoud ook meteen geregeld is en dat je bestelling verzonden wordt (in mijn geval naar de Belsimpel winkel) en is hij daar de volgende dag al af te halen.
KlantenserviceEen pluspunt is dat de contactgegevens en dus ook het telefoonnummer van de klantenservice heel makkelijk te vinden zijn op de site (uitzonderlijk tegenwoordig!).
De klantenservice is tot in de late uurtjes van de avond te bereiken en ze staan je altijd vriendelijk te woord en doen alle moeite om gevraagde informatie te geven. Je hoeft geen irritante chatbots te verdragen! Ze zijn gewoon goed bereikbaar en zeer klantvriendelijk. Heel soms overdag sta je kort in de wacht.
Ook na je bestelling staan ze voor je klaar voor al je vragen en bij problemen.
Na mijn eerste bestelling, nu 2 jaar geleden, bleek de telefoon niet te werken. Ook dat werd prima opgelost en ik kreeg meteen een nieuw exemplaar toegestuurd. Dus ook als iets anders loopt dan gepland of dan gewenst, wordt dat goed en snel opgelost.