AlgemeenIk heb geen problemen ondervonden met de bestelling zelf. Ik heb een moederbord gekocht met 20 euro cashback, maar tegen dat ik deze had ontvangen en de pc in elkaar had gestoken, kon ik nergens vinden waar ik de cashback kon aanvragen. Toen ik een mailtje stuurde naar de klantenservice van alternate kreeg ik relatief snel een antwoord dat dit via de website van de fabrikant moest. Toen ik deze informatie te weten kreeg, was de cashback actie al afgelopen (er zaten slechts 2 weken tussen het bestellen en de einddatum om de cashback aan te vragen. Dit is op zich niet de fout van Alternate zelf, maar ik vind wel dat Alternate bij de productbeschrijving moet zeggen waar je deze cashback kan aanvragen.
VerzendingHet product was goed verpakt en was snel geleverd .
KlantenserviceDe klantenservice antwoordde zeer snel met een link waar ik informatie kon vinden.
Bedankt voor je feedback!
We willen graag toelichten hoe onze cashback-informatie wordt weergegeven.
Zolang een cashback-actie loopt én de aankoopperiode nog geldig is, staat op elke productpagina een duidelijke banner met alle informatie, inclusief waar en hoe je de cashback kunt aanvragen. Zodra de actieperiode afgelopen is, halen we deze banners en informatie weg. Dit doen we bewust, omdat het anders verwarrend kan zijn voor nieuwe klanten die het product bekijken terwijl de actie niet meer van toepassing is.
Mocht je de link of informatie achteraf niet meer terugvinden – zoals in jouw geval – dan kan je natuurlijk altijd bij onze klantendienst terecht. Zij helpen je graag verder en bezorgen je de nodige gegevens.