Megekko

Ik kom nog net op voldoende omdat het mailcontact, als er contact was netjes verliep. Ik kocht twee weken geleden een monitor op woensdag 22 oktober. "VOOR 22:30 BESTELD? MORGEN IN HUIS! " staat er in hoofdletters op de site. Je voelt hem al aankomen.Ik krijg een keurige verzendbevestiging en daarna wordt het stil, heel stil. Ik stuur op de 23e maar een mail. Daarop krijg ik een reactie met een standaard-reply; Heeft je zending de status : ‘Bezorgtijd wordt berekend, Je pakket is (bijna) bij PostNL. Momenteel is het erg druk. We bezorgen het zo snel mogelijk'? dan komt het vanzelf goed. Mijn track&trace had een andere status.PostNL heeft de zending nog niet ontvangen of verwerkt. Ik copy/paste mijn status en stuur deze naar Megekko. Op deze mail krijg ik dezelfde, standaard, reply. Vervolgens blijft mijn track & trace ruim een week dezelfde status houden. Op 28 oktober, 8 mails zonder antwoord later krijg ik een bericht van Megekko dat PostNl de zending teruggestuurd heeft en dat het label beschadigd bleek te zijn. Op 28 oktober wordt de monitor voor een tweede keer verstuurd. Er staat zelfs een leverdatum. De dag daarna, de 29e heeft de zending weer de eerder bekende status. PostNL heeft de zending nog niet ontvangen of vewerkt. Weer stuur ik een mail naar Megekko. Nu weer een andere oorzaak. PostNL heeft een enorm aantal pakketten niet gesorteerd. Nu ben ik er klaar mee en geef ik aan dat ik binnen 5 dagen een levering wil en dat ik anders mijn geld terugvorder. Niks meer van Megekko vernomen. Scherm is gelukkig alsnog op de 30e geleverd.

In goede staat afgeleverd maar ongeveer 8 dagen later dan verwacht. 2 keer opnieuw verstuurd en PostNL die de schuld krijgt. Geen opvolging of info over de status.

óf je krijgt een standaard-mail óf je krijgt géén antwoord. Ik weet dat bij Megekko de klantenservice minimaal is maar ik ben vanuit het verleden gewend dat er gewoon goed op mail gereageerd wordt. Nu dus echt niet.

Scorekaart voor Megekko