AlgemeenErvaring:
Ik heb bij Alternate een (dure) monitor besteld. Er zat vertraging op de levering, maar dat lag niet direct aan Alternate zelf – het probleem kwam bij de leverancier vandaan. Het duurde daardoor langer dan gepland voordat het product echt binnen was.
In het begin had het allemaal iets soepeler en sneller gecommuniceerd mogen worden. Ik moest zelf een paar keer vragen hoe het zat en waar ik aan toe was.
Maar op het moment dat het product daadwerkelijk onderweg was naar Alternate, begonnen ze me wél goed en duidelijk op de hoogte te houden. Ik kreeg updates, wist wanneer hij binnen ging komen, en kon ‘m direct ophalen in Tholen zodra hij er was.
Uiteindelijk:
• Product gewoon geleverd zoals besteld
• Geen gedoe / geen discussie
• Direct kunnen meenemen bij afhaalpunt
Minpuntje:
• De periode vóórdat het binnenkwam had duidelijker gemanaged mogen worden. Vooral qua communicatie voelde het in het begin alsof ik zelf erachteraan moest.
Pluspunt:
• Zodra het binnenkwam, schakelden ze snel en hielden ze mij goed op de hoogte.
• Afhandelen/ophalen ging uiteindelijk netjes.
Samengevat:
Vertraging gehad door de leverancier, dus dat was pech. Alternate had in het begin iets proactiever mogen zijn qua updates, maar aan het einde hebben ze het wél gewoon goed opgepakt en opgelost. Ik zou hier in principe weer bestellen.