Bedankt dat je de tijd nam om je ervaring te delen. We begrijpen dat dit een erg vervelende ervaring voor je was en willen graag wat toelichting geven.
De bestelling werd als zakelijke aankoop geplaatst. Voor zakelijke aankopen geldt er geen wettelijk herroepingsrecht zoals bij particuliere bestellingen, aangezien bedrijven volgens de wet een onderzoeksplicht hebben om vooraf te controleren of het gekozen product geschikt is voor hun toepassing. Onze accountmanagers helpen daar uiteraard graag bij.
De geheugenmodules die je retour hebt gestuurd, zijn door ons getest en in orde bevonden, ze vertoonden geen technische defecten. In de e-mailcommunicatie werd niet aangegeven dat de vier kits samen in één systeem zouden worden gebruikt. Dat is op zich niet ongewoon bij zakelijke bestellingen, waar vaak meerdere identieke modules voor verschillende systemen worden aangekocht. Het combineren van losse kits tot één “quad kit” kan echter in de praktijk compatibiliteitsproblemen veroorzaken, zelfs als de modules individueel perfect werken. Dat verklaart waarschijnlijk de foutmeldingen die je ervaarde.
Onze excuses dat we de producten pas op 7 oktober hebben teruggestuurd, dat had zeker sneller mogen verlopen. We nemen je feedback ter harte om onze communicatie en opvolging verder te verbeteren.
Het ALTERNATE België-team