Foto de Vakman

Soms, niet vaak, kom je in een winkel die zijn belofte van service en betrokkenheid bij de klant meer dan overtreft. Zo’n ervaring bieden Dirk Broekhaus en zijn team van Foto de vakman. Onlangs ging ik op reis naar de Indiase Himalaya en wilde ik dolgraag een bepaalde drone meenemen die drie dagen voor vertrek zou uitkomen. Trek daar de bezorgtijd van pakketdiensten van af en het is zonneklaar dat het tijdpad strak was. Dirk en zijn team hebben zich in talloze bochten gewrongen om die drone op tijd bij mij bezorgd te krijgen. Inclusief sprintjes van collega’s naar PostNL, die de uitgaande pakketten van die dag al hadden opgehaald, om mijn pakket toch die dag nog verzonden te krijgen. Ook de nazorg van Foto de vakman is buitengewoon. Zo belde Dirk mij een aantal dagen later terug om mij over een belangrijk technisch detail te informeren voor dronevliegers op een hoogte van 4500 meter. Conclusie: de service en klantbetrokkenheid van Foto de vakman is buitengewoon. Een rating daarvan past niet binnen een schaal van 1 tot 10; ik zou Dirk en zijn team een 12 scoren 😊.

Zie eerder: achter POSTNL aanhollen die de te verzenden pakketten net had opgehaald om mijn pakketje alsnog mee te sturen!!

Dat is klantbetrokkenheid en service in HOOFDLETTERS.

Meedenken met de klant die in een tijdklem zit vanwege reisdatum; nabellen over technisch aspect over vliegen op hoogte boven 4500m.

geweldige inlevendheid in de wensen van de klant en zijn productbeleving!

Scorekaart voor Foto de Vakman