AlgemeenOndanks dat de producten op Megekko vaak iets duurder zijn dan bij bij diverse concurrenten toch de stap genomen om bij hun een order te plaatsen vanwege de snelle levering in gedegen verpakking. Ik heb een ASUS PRIME moederbord aangeschaft omdat het met Clair Obscure: Expedition 33 zou komen, echter ASUS gaf aan dat het spel helemaal niet bij aanschaf van PRIME producten geclaimed kon worden. Na contact met Megekko klantenservice was ik niet zo tevreden, echter na plaatsen van een review op Tweakers heeft Megekko klantenservice zelf contact met mij opgenomen en een oplossing naar volle tevredenheid aangeboden. Dat geeft me het volle vertrouwen om meer producten aan te schaffen bij Megekko en vind dat ze de reputatie van beste webwinkel waard zijn.
VerzendingLevering is snel met DHL en producten voldoende verpakt, al met al geen slechte ervaring.
KlantenserviceDe klacht is opgelost, na het plaatsen van deze review heeft Megekko klantenservice contact met mij opgenomen en me een werkende code gestuurd om de game te kunnen claimen. Dat is erg netjes en ben blij dat dankzij de review op tweakers er toch naar een oplossing is gezocht en aangeboden.