AlgemeenBegin deze maand (oktober) een PC besteld met twee monitoren. Op de website stond netjes dat levertijd tot twee weken kan duren i.v.m. de drukte. Vrij snel zag ik in de orderstatus één beeldscherm en de PC op gereserveerd staan, het tweede scherm was echter in bestelling.
Na anderhalve week toch maar even klantenservice gebeld. Wat bleek, beeldscherm was in bestelling bij de leverancier en is pas eind van de maand weer leverbaar. Medewerker gevraagd of ze dan vast één beeldscherm + de computer kunnen toesturen, deze had ik de volgende dag binnen.
Blij met de snelle oplossing, alleen wel jammer dat ze niet vanuit eigen initiatief contact opnemen met de vraag of ik de levering wilde splitsen i.v.m. de lange levertijd van het tweede beeldscherm.
1e Deel van mijn bestelling had ik na de klantenservice te bellen de volgende dag al binnen. Alles was goed verpakt.
KlantenserviceMedewerker heeft mij netjes te woord gestaan en goed geholpen. Duurde alleen wel wat langer voordat ik iemand kon bereiken en ik vind het alsnog erg jammer dat ik heb initiatief heb moeten nemen voor het splitsen van de levering i.p.v. dat Azerty hier mij zelf voor heeft benaderd.