Megekko

Na lang wikken en wegen wat ik zou bestellen wat betreft mijn Ubiquiti-setup thuis, speuren op Tweakers (waar ik toch steeds weer bij Megekko uitkwam qua prijs), het een en ander samengesteld en heel lang in mijn winkelwagen bij Megekko laten staan onder mijn account. Gelukkig stuurt Megekko geen opdringerige berichten van: “Er staat nog iets in je winkelwagen, ga bestellen!” maar wachten ze rustig af.

Toen ik eindelijk voor mezelf de knoop had doorgehakt en ook daadwerkelijk ging bestellen, stond alles kant-en-klaar en was het een kwestie van betalen en klaar.

Vervolgens keurig een bestelbevestiging ontvangen en gedurende de dag keurig op de hoogte gehouden. En warempel, de volgende dag is mijn bestelling keurig en zorgvuldig verpakt thuis afgeleverd. Dit was mijn eerste bestelling bij Megekko, maar zeker niet de laatste.

Ik werd vooraf geïnformeerd door Megekko dat mijn bestelling uit twee pakketten zou bestaan en dat ik daar goed op moest letten. Tevens kreeg ik direct een track-and-tracecode van PostNL, en de pakketten zijn ook daadwerkelijk, zoals beloofd, de volgende dag netjes en zorgvuldig verpakt afgeleverd.

Niet echt in contact geweest met de klanten service, maar de infromatie op de website is gewoon duidelijk en helder, ook dat je verschillende producten kunt vergelijken is top.

Scorekaart voor Megekko