Mobiel.nl

733 producten en 1.358 uitvoeringen

Zeer onduidelijk proces waarbij verschillende partijen betrokken zijn en waarvan de rol van ieder van die partijen onduidelijk is. Ziggo, Mobiel en Independer.
Daardoor onstaat er bij Mobiel totale verwarring over de bestel datum dat en de aansluitdatum.
De besteldatum zoals op papier bevestigd door Mobiel is 16/09/2025. De aansluitdatum is ook op paper vastgelegd als 27/10/2025. Tot 2 weken na aansluitdatum mag je annuleren.
Mobiel ontkent het bestaan hiervan, hetgeen natuurlijk onzinnig is.
Erg vervelend zulke mensen, ze spreken zichzelf tegen ondanks de papieren bevestiging.
Weg blijven bij deze charlatans!!!

Daar Mobiel of Ziggo niet mijn bestaande contract met KPN kon annuleren, in tegenstelling tot wat beloofd was, wilde ik de Ziggo/Mobiel bestelling annuleren. Vele berichten gestuurd, alle documenten gestuurd waarin deze data zwart op wit staan.
Ze weigeren dit te doen, het kan niet zegt Mobiel en dan halen ze besteldatum en aansluitdatum door elkaar.
Wordt zo een mooie case voor Radar!!

Gelukkig op zondag werd iemand wakker bij Mobiel die alles snel en goed oploste. Jammer dat dat niet meteen in eerste instantie ging. Maandag alle bevestgingen per email, bedankt Mobiel!

Geen contact gehad met klanten service, alleen een Whatsapp nummer van Mobiel

Beste robertdevlaming,

Bedankt voor het plaatsen van je review.

We vinden het vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent. We zien dat je de review ook op Trustpilot hebt geplaatst en via Trustpilot hebben we je voorzien van een antwoord. Gelukkig is de bestelling inmiddels volledig geannuleerd.

Met vriendelijke groeten,

Team Mobiel.nl