Belsimpel

Ook eens geprobeerd te bestellen bij Belsimpel. De prijs was lekker goedkoop maar het afsluiten van een abonnement met telefoon was een drama. Eerst werd er gemeld dat ik een zakelijk account zou hebben en ik daarom geen particulier abonnement kon verlengen. Eerst gemaild zonder reactie. Toen maar gebeld waar bij hoog en laag werd beweerd dat het toch echt een zakelijk abonnement zou zijn en ik het op moest lossen met met mijn provider, deze ook gebeld en daar waren ze erg verbaasd dat er werd gezien dat het een zakelijk abonnement zou zijn omdat dit altijd een particulier abonnement is geweest.

Oké, kan een keer fout gaan dacht ik, dus ik probeer het nog maar eens. Nieuwe bestelling geplaatst en dit keer ging het wel goed met het abonnement maar zou het bij mijn provider langer duren. Weer bij mijn provider gekeken en daar was het al wel bekend maar van belsimpel nog geen enkele terugkoppeling. Dus heb ik gemaild met een screenshot dat het bij mijn provider goed was binnengekomen, maar helaas geen reactie meer ontvangen.

Rare praktijken bij belsimpel. Ik ga hier zeker niet meer shoppen in de toekomst.

Geen levering want ik heb mijn bestelling maar geannuleerd. Heb geen vertrouwen meer in belsimpel.

Mijn contact met de klantenservice was evenmin positief. Toen ik belde met de vraag waarom mijn abonnement werd aangemerkt als een zakelijk abonnement werd er totaal niet vriendelijk gereageerd, het lag aan mijn provider en ik moest daar maar te raden gaan. Misschien had de medewerker al te veel klachten gehad die dag, ik weet het niet maar kan het mezelf wel voorstellen.

Hi,

Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad met de aansluiting en afronding van je abonnement. Graag kjiken wij met je mee om te leren van jouw feedback. Stuur daarom je ordernummer en contactgegevens door naar service@belsimpel.nl. Wij zoeken vervolgens met jou contact op!

Groet,

Isa van Belsimpel