AlgemeenBij uitstek het slechtste bedrijf waar ik ooit contact mee heb gehad. Nadat mijn bestelde laptop niet aankwam en de klantenservice totaal niet in staat was om te achterhalen waar deze gebleven was, heb ik ergens anders een nieuwe laptop besteld. Vier maanden later bleek de laptop van Azerty alsnog bezorgd en ik ben sindsdien al 2 jaar bezig om de laptop terug te sturen. Zonder enig resultaat of medewerking.
In deze tijd heb ik maar liefst 19 keer met de klantenservice gebeld. Er is mij meerdere keren beloofd dat ik terug gebeld/gemaild zou worden maar dat is nooit gebeurd. Ik heb ook een erg uitgebreide mail verstuurd met alle screenshots en het hele verhaal, ook hier heb ik nooit antwoord op gehad.
Tot overmaat van ramp heeft Azerty ervoor gekozen om een incassobureau in te schakelen, terwijl ik vanaf het begin eerlijk heb aangegeven dat de laptop destijds "verloren" was en ik sindsdien mijn uiterste best doe om deze terug te sturen. Ze hebben al 4 keer beloofd het incassobureau te annuleren maar ik krijg nog steeds elke week een rekening.
KlantenserviceHet toppunt was toen een medewerker mij vertelde dat ik de laptop gewoon op eigen risico moest terug sturen. Ik vroeg wat er dan gebeurde als hij niet aankwam en toen kreeg ik te horen: "Dan moet je de laptop betalen, maar dat gebeurd niet hoor". De reden van dit gedoe is omdat de laptop niet aankwam dus volgens mij heeft deze medewerker totaal niet zitten luisteren.
Kortom, Azerty heeft extreem slechte communicatie, geen enkel verantwoordelijkheidsgevoel en heeft een totaal gebrek aan klantengerichtheid. Het feit dat ze een incassobureau inschakelen in plaats van enige medewerking zegt veel over dit bedrijf.