Megekko

Waarom ik iedereen aanraad om te bestellen op Megekko!

Op woensdagavond 8/10 bestel ik componenten voor mijn nieuwe build. Ik wist dat het gekozen moederbord niet op voorraad was en dat de levering ten vroegste zaterdag zou aankomen.

Vrijdagavond 10/10 om 18u00 krijg ik melding dat het moederbord langer op zich laat wachten en dat de levering 20 dagen op zou schuiven. Diezelfde avond om 20u00 stel ik de vraag of ik een ander (sneller leverbaar) moederbord kan kiezen en het eerder gekozen gecrediteerd kan worden. Om 21u15 krijg ik de bevestiging dat dit geen probleem is, waarna ik om 21u30 mijn bestelling finaliseer.

Om 22u15 mocht ik een verzendbevestiging ontvangen van PostNL waarin stond dat mijn bestelling zaterdag al zou aankomen. Eerst geloofde ik dit niet en dacht ik dat deze levering vast en zeker zou opschuiven naar maandag, zoals vaker bij PostNL.

Ik stond versteld toen er zaterdag kort na de middag aangebeld werd voor een levering van Megekko, waardoor ik tegen zaterdagavond een volledig operationele build had.

Het is tegenwoordig een uitzondering dat je van online shops nog zo snel antwoord krijgt, op vrijdagavond, om 21u15. Nog groter is de uitzondering dat je pakket na aanpassing van je order om 21u30 diezelfde avond nog gepickt en overgedragen wordt aan een postbedrijf.

Ondertussen mocht ik de terugbetaling binnen de 2 werkdagen ontvangen, ook hierover dus niets aan te merken.

Kortom, Megekko biedt een uitmuntende service en dat tegen heel gunstige prijzen. Van bestelling tot opvolging en levering ken ik tot op heden geen enkele enkele fysieke of online winkel die me dezelfde ervaring kon bezorgen als hun.

Nogmaals van harte bedankt van een heel tevreden klant!

Uitzonderlijk dat je pakket na aanpassing van je order om 21u30 diezelfde avond nog gepickt en overgedragen wordt aan een postbedrijf.

Scorekaart voor Megekko