Algemeen"Voor 23.59 uur besteld, is morgen in huis"..staat op de site van Belsimpel. Sowieso moet je dit als klant zelf bewaken want Belsimpel hoor je niet! Oh, is niet waar. Ze sturen je wel een e-mail of je (dat wat nog steeds niet is geleverd) een verzekering wilt afsluiten op je nieuwe product...Hoe-en-wat wanneer het mis gaat is op de site nergens terug te vinden!! Advies aan Belsimpel zet dit erop maar vermoedelijk gaan mensen dan niet meer online kopen bij Belsimpel. 5 dagen verder en geen enkel zicht op levering en wil daardoor annuleren. Mooi verhaal binnen 5 werkdagen krijg je een oplossing aangeboden. Onderzoek bij de verzender duurt max 30 dagen. Zit je als teleurgestelde kant op te wachten dat soort berichten. Ik weet de oplossing al: Alle door mij gemaakte kosten zo snel als mogelijk terug! Gemaild, gebeld, en helaas nog meer gebeld om een formulier te krijgen waarop jij (en de rest van je huishouding boven de 14 jaar) moet aangegeven geen "misdrijf te hebben gepleegd en het ook niet van plan bent te gaan doen", schandalig!! Zou hopen dat ze ook zo kieskeurig zouden zijn met hun verzendpartijen (DHL in deze)!! Mocht je nog twijfelen om bij Belsimpel online iets te bestellen? Hoe rekening met een grote teleurstelling!!
Kan helaas alleen kiezen voor levertijd: "te laat", en niet voor helemaal niet!
Wachten nadat er geen wachtende meer voor je zijn. En als het gesprek nu gratis zou zijn..Is het dus niet! Een en al begrip in woord maar levert uiteindelijk niets op, geen daad Geeft verkeerde voor de klant essentiële informatie en krijg een excuus mail maar wat heb ik daar aan? Zou het formulier krijgen maar bijna een uur later nog niet in de e-mail. Je zou denken, druk op de knop. Toch maar weer bellen, werkdag is zo voorbij. Quote: "mijn collega zou dit direct versturen", heb je nog even. Zal het nu direct naar je versturen. Mijn ervaring over het formulier is in de review zelf terug te vinden.