AlgemeenOp zaterdag middag een bestelling geplaatst voor een nieuwe monitor. Aangegeven dat ik deze maandag zou willen ontvangen. Maandag thuis gebleven hiervoor. Krijg ik om 12 uur die dag te horen dat het vandaag niet lukt maar pas op dinsdag. Je kan via website bezorgdatum niet aanpassen, dus via chatbot proberen. Schiet je uiteindelijk niks mee op. Dus maar bellen. Half uur aan de lijn gehangen en toen kon met pijn en moeite de datum aangepast worden naar woensdag. Op dinsdag zie ik dat artikel 60 euro goedkoper is geworden, dus ik annuleer bestelling en plaats een nieuwe. Met verzoek om deze op woensdag te bezorgen. En wat denk je? Op woensdag krijg ik om 9 uur te horen dat het niet gaat lukken en de dag erna pas bezorgd word. Ik maar weer bellen. Hoor ik dat het via DHL bezorgd gaat worden. Die kan je gelukkig makkelijk laten aanpassen naar een andere datum. Geef ik aan dat ik een klacht wil indienen. Kan via een email adres.. ik email sturen, krijg ik melding dat email adres niet bestaat. Via chatbot kan je een klacht indienen via... een brief naar een antwoordnummer..??
Wat valt me dit allemaal tegen zeg. In het verleden ging het altijd geweldig, maar dit is echt slecht gewoon.
Elke keer vertraging met verzending. En moeilijk om aan te laten passen daarna.
KlantenserviceHele aardige dames, maar ongelovelijk lang wachten (half uur) totdat je iemand te pakken hebt. En die chatbot van ze heb je ook helemaal niks aan.