Azerty

Het bestellen van je producten is super simpel, zonder dat je het door hebt is alles al besteld en komt het naar je toe. Maar daar houd het ook op. De klantenservice is om te janken.

Verzending was prima. Al waren de levertijden niet helemaal accuraat, ik had het geduld om te wachten tot alles binnen was.

Krachtige pc bij Azerty besteld; na 2 maanden liep hij vast en startte niet meer.

Azerty: stuur moederbord + CPU op. Bij aankomst: “pinnen verbogen.” Ik zeker van niet, maar toch laten repareren (op eigen kosten).

Naar fabrikant gestuurd; 4 weken gewacht. In die tijd 2× gevraagd of ze de CPU wilden testen (defect mobo kan CPU slopen) → geen reactie, telkens “wachten op werkplaats”.

Mobo terug, maar CPU vergeten mee te sturen. Mail: geen antwoord. Bellen: “CPU ligt in werkplaats, sturen we meteen.”

Week later nog niks; servicedesk zegt “het is druk” en hangt op. Telefonisch: “andere afdeling.” WhatsApp verwijst alleen naar servicedesk.

Gevoel: mijn 9950X3D is gone. Voor Azerty gekozen vanwege service, maar ik betaal voor “verbogen pinnen”, CPU kwijt, en geen idee of de RMA het echt fixt.

Update 04-10-2025:
CPU eindelijk ontvangen, maar werkt niet. Ik had twee keer gevraagd om de setup te testen na RMA van het mobo. Onderdelen op 26-08 opgestuurd; 39 dagen later sta ik weer op nul. WhatsApp zegt: retourproces opnieuw starten (weer van voren af aan).

Ronduit belachelijk.

Scorekaart voor Azerty