Coolblue.nl

De laatste weken heb ik meer en meer problemen met Coolblue, wat zeer jammer is en ook onverwacht.

Een aanslepend probleem is het betalen via hun website, ik heb op 19 september een bestelling geplaatst van rond de 500€, ik kies voor betalen via bancontact QR code (België) zoals altijd, ik scan de QR code met men bank app, ik krijg van de bankapp bericht dat het betaald is, ook de coolblue pagina ververst maar i.p.v. dat ik de wereldbekende pagina 'bestelling afgerond, beter dan vierkant' te zien krijg, word ik gewoon terug naar de bestelpagina geleid..

Het gaf me dus de indruk dat de betaling niet gelukt was, want ik stond terug op de betaalpagina met alle artikelen in mijn mandje. Ik nogmaals betaald en zelfde 'probleem', alleen is het bedrag wel 2x van de rekening afgeschreven. Als ik naar mijn account ga zag ik paar minuten later wel dat de bestelling en betaling gelukt was. Op de factuur staat dat ik 2x betaald heb en dat ze mij nog 500€ te goed moeten.

We zijn 2 weken verder, niets over gehoord, ook nog geen terugbetaling gezien, ik ga dan maar eens contact zoeken. De chatbot kan me uiteraard niet verder helpen en vraagt of ik wil bellen, maar na 15min wachtmuziekje ben ik het wel beu.

Net nieuwe bestelling geplaatst en wéér zelfde probleem, na betalen kom ik gewoon terug op de betaalpagina terecht, terwijl het bedrag is afgeschreven en de bestelling is doorgegaan. Dit is op een nieuwe computer, en dus een andere dan op 19 september, dus lijkt het probleem niet bij mij te liggen. Contact krijg ik helaas maar niet te pakken.

Scorekaart voor Coolblue.nl