AlgemeenWat ze adverteren voor 23:30 besteld volgende dag in huis is dikke onzin.
Ik bestelde een iphone 16 pro max, Ordernummer: 32400273584 met nummerbehoud bij vodafone.
voor een aardig leuke prijs nou hoorde ik eerste dag helemaal niks moest er 100x achteraan om er vervolgens na 4 dagen achter te komen dat er een zogenaamde fout was met esim aansluiten en dat ik dus even een nieuwe bestelling kon gaan doen.
Nou dat gedaan maar dan zeggen ze dus niet dat je 2 dagen moet wachten voordat je opnieuw zoon nummerbehoud bij een provider kan doen, volgens mij weten ze dat zelf niet zo goed bij belsimpel want heb er ook niks meer van gehoord en elke keer als je dan belt krijg je altijd het zelfde antwoord: er staat een opdracht voor open dus je zult waarschijnlijk morgen meer horen..
Nou hoor je verder ook nooit meer wat van ze moet overal achteraan en ondertussen een week verder en nog steeds helemaal niks gekregen.
Niet te spreken over belsimpel en hun service als eerste ervaring.
Nooit is gekregen dus gewoon slechte verzending krijgt helemaal niks opgestuurd voor dagen.
KlantenserviceGewoon enorm lang wachten..
En kunnen je eigenlijk net niks vertellen over je bestelling als t allemaal langer duurt.