Megekko

Bij Megekko vorige week een IIyama monitor type XCB4594DQSN-B1 besteld aangezien deze volgens de website direct uit voorraad gratis zou worden geleverd. Niet gecheckt hoe hun bereikbaarheid was want ik herinnerde me een prima bedrijf.. vroeger.

Nu 6 dagen later is de monitor nog steeds niet gearriveerd en heb ik grote spijt daar iets te hebben besteld.

Hun transporteur Dynalogic past prima bij Megekko want deze houdt er dezelfde klantonvriendelijke service op na, namelijk deze is alleen via whatsapp chat bereikbaar. Megekko alleen per mail!

Toch maar laten verleiden om daar tegenaan te typen. En wat denk je, geen respons voor drie uur lang. Blijkt dat het pakket nog steeds niet is overgedragen aan de transporteur en ik houd mn hart vast hoe lang dit nog gaat duren, de lol vergaat je.

Conclusie: nooit meer zaken met Megekko en haar partners!

Niet bereikbaar, zeer frustrerend! Er is geen telefoonnummer bekend en ook geen chatmogelijheid. Hoe kan tweakers dit bedrijf nou recentelijk ale beste webshop hebben bestempeld! Ook op vriendelijk verzoek terugbellen doet men niet.

Scorekaart voor Megekko