Azerty

Bestellen voor next day delivery zoals geadverteerd, en dan blijft het order staan op "kredietcheck" terwijl het meteen betaald werd via Bancontact. Er is nergens woord of uitleg voorhanden wat dit precies wil zeggen of impliceert voor mij.

Verder geeft hun bevestigingsmail een ander leveradres weer dan wordt aangegeven onder mijn bestellingen op hun website.

De garantie van next day delivery samen met de scherpe prijs waren doorslaggevend voor mij, maar nu zit mijn order schijnbaar vast in "limbo" zonder dat ik de klantendienst vast kan krijgen om hier iets aan te doen.

Er is geen optie op hun website om een bestelling te annuleren. Mijn artikel is volgens hun informatie duidelijk nog niet verzonden en zit ergens vast in de verwerking. Waarom kan ik mijn bestelling dan niet annuleren?

Telefonisch de klantendienst proberen te bereiken, ik werd geconfronteerd met een automatisch bericht dat het erg druk is waarna de call wordt beëindigd. Je komt niet eens in een wachtrij te staan.

Een bericht gestuurd naar het whatsapp nummer dat geadverteerd staat, na een uur of twee krijg ik een bericht terug "dat het probleem zo snel mogelijk verholpen wordt", zonder dat er voor de rest iets gebeurd of verdere communicatie volgt.

Ik heb ook een email verzonden met duidelijke communicatie, zonder reactie. Alhoewel ik hen dit na één werkdag nog niet kwalijk kan nemen.

Scorekaart voor Azerty