Azerty

Via Tweakers, “Best buy” koos ik een iets aangepaste configuratie uit “De beste workstation-pc” uitleg. Gericht op het gebruik van zwaardere foto- en videobewerking en voorbereid op de toekomst.
Ik wilde 2 snelle SSD geheugen kaarten met flinke opslagcapaciteit en ik wilde een vooral een stille PC. Daarom een andere behuizing gekozen, met nog stillere ventilatoren.
Ik zocht diverse leveranciers af op de gekozen componenten en kwam bij Azerty uit die als een van de weinige leveranciers, zowel alle componenten als ook de assemblage aanbood, en dit tegen echt concurrerende prijzen.

Inmiddels heb ik de gekozen configuratie ontvangen. Heel netjes verpakt, inclusief alle dozen en overgebleven kabeltjes van alle gemonteerde onderdelen. Echt prima geregeld. De PC draait inmiddels als een zonnetje. Heel erg bedankt voor het goede advies en de prima uitlevering Azerty!

Omdat ik nog wat vragen had over mijn keuzes benaderde ik Azerty per email, en kreeg binnen 24 uur een keurig en toegesneden antwoord. Heel fijn dat dit anno 2025 nog steeds kan!
Na de bestelling kreeg ik ook weer snel reactie van Azerty met nog een verbeter- suggestie, en de melding dat door drukte de standaard assemblage tijd niet gehaald zou worden. Heel fijn om dat vooraf te weten en in mijn geval geen enkel probleem om nog even langer te wachten!

Scorekaart voor Azerty