Algemeen3 jaar ellende en nul hulp met een laptop van 3000 euro!! De laptop heeft het nooit goed gedaan. Het eerste jaar enorm teleurgesteld over de kwaliteit van de grafische kaart, meerdere checks door ze laten doen (ze bleven zeggen dat er niks aan de hand was, maar ik kon niet renderen met een laptop met super goede specs) en pas na de zoveelste keer kwam er uit dat de grafische kaart NIET aangesloten zat (en dus nooit gezeten heeft - hoezo zagen ze dat niet meteen?) en moest ik zelf betalen om dit te regelen (hoezo zit dit niet in de garantie?). Nou ik was allang blij dat ik na een jaar een laptop kreeg die wel ging werken. Dat bleek toch niet zo makkelijk: ik moest er uiteindelijk 3x zelf voor heen en weer rijden (3 uur rijden per keer!) omdat ze mijn laptop mee terug gaven die het weer NIET deed. Uiteindelijk hebben ze mijn laptop naar de fabrikant gestuurd (doe dat dan gelijk?), omdat ze het zelf blijkbaar niet konden (niet mijn woorden - dit zijn hun woorden!). Met als resultaat dat ik mijn laptop 6 maanden niet kon gebruiken! Na deze 6 maanden vloog windows er steeds uit. Dus ik moet gemiddeld 1 a 2x per maand mijn laptop geheel resetten en opnieuw instellen. Ben er inmiddels gewend aan geraakt. Ook dit bleek niet verzekerd te zijn, dus ik heb het maar zo gelaten. Maar sinds een week blijf ik in een bit locker recovery key loop vast zitten. Weer bellen, denken ze dat mijn harde schuif kapot is. Waarschijnlijk was dit dus al het probleem vanaf het moment dat ze mijn laptop terug gegeven hadden.
Azerty zijn antwoord: stuur maar weer op (zonder verzekering dus dat is weer zelf rijden) en dan mag je zelf weer betalen voor de reparatie. Sorry maar deze mensen zijn compleet gestoord. 3000 euro van mijn eigen centen, voor een laptop die het nooit goed gedaan heeft! Geen garantie kan al niet maar goed, denk dan op zijn minst een klein beetje mee. Echt een rot bedrijf!
Ik ben niet negatief aangelegd, lees mijn andere reviews maar, maar ik kan niet anders dan hier een boos bericht over schrijven. Ik ben zoooo teleurgesteld en ontevreden en kan niet zo maar een nieuwe laptop betalen als zzper. Ik hoop dit andere mensen te besparing en te waarschuwen: ga niet met deze mensen in zee.
Verzenden is voor eigen risico en eigen kosten.. Prima, maar niet erg netjes
KlantenserviceErg slechte klantenservice. Denken niet met je mee voor een oplossing.