AlgemeenMegekko negeert consumentenrechten
Ik heb bij Megekko een MSI Z590-A Pro moederbord gekocht voor €139,90. Na 1,5 jaar raakte dit defect. Volgens de wet (art. 7:17 en 7:21 BW) heb je recht op een goed product en mag je bij een mislukte reparatie de koop ontbinden.
Wat deed Megekko?
Eerst werd ik maandenlang zonder werkend product gehouden.
Vervolgens kreeg ik mijn moederbord terug, maar het probleem was nog steeds niet opgelost.
In plaats van een oplossing kreeg ik beschuldigingen over “socket schade”, terwijl de CPU nooit uit de socket is gehaald en ik foto’s heb als bewijs.
Ik heb meerdere keren verzocht om terugbetaling, zoals de wet voorschrijft, maar Megekko weigert en blijft aandringen op nóg een reparatie.
Het komt er dus op neer dat Megekko structureel weigert de wet na te leven en consumentenrechten negeert. Ik heb inmiddels contact met het Juridisch Loket en ga mijn klacht verder doorzetten.
Als consument verwacht je eerlijkheid en correcte afhandeling bij garantiegevallen. Helaas krijg je bij Megekko vooral tegenwerking, vertraging en drogredenen.
Advies: koop hier alleen als je bereid bent je recht te moeten halen – want Megekko doet dit duidelijk niet uit zichzelf.
Enige wat snel kan is leveren verder is het bagger bij megekko.
KlantenserviceMegekko negeert consumentenrechten.
Wat deed Megekko?
Eerst werd ik maandenlang zonder werkend product gehouden.