AlgemeenOnlangs heb ik een laptop besteld bij Megekko en mijn ervaring is zeer positief. Het bestelproces was duidelijk en gebruiksvriendelijk. Wat mij vooral opviel was de levering: de laptop werd netjes en stevig verpakt, zodat alles in perfecte staat aankwam. De bezorging verliep keurig volgens afspraak en ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzendstatus.
De laptop zelf werkt uitstekend en komt volledig overeen met de omschrijving op de website. Dankzij de snelle en zorgvuldige levering kon ik er direct mee aan de slag. Al met al ben ik erg tevreden en kan ik Megekko zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbare webshop.
KlantenserviceEnige minpunt vind ik dat Megekko niet telefonisch bereikbaar is. Voor sommige vragen zou ik het prettiger vinden om direct iemand te kunnen spreken.