AlgemeenRecent heb ik in nood een nieuwe AIO moeten bestellen. mijn oude Corsair AIO had het na jaren goede dienst het loodje gelegt en na een week lang sleutelen toch moeten concluderen dat het niet gemaakt kon worden
Balen maar was niet anders. Gelijk gezocht op Megekko wat hun aanbod was en besloot dan toch maar om van een nare situatie iets moois te maken en besloot de gehele estetic van mijn nieuwe kast te veranderen.
Lian Li Hydroshift II LCD-C 360TL werd de nieuwe AIO samen met ian Li UNI FAN TL Wireless 120mm Black 3-pack en 2 keer Lian Li UNI FAN TL Wireless 140mm alles in de kast veranderd. Het resultaat was hooguit perfect.
lang verhaal kort, Goede snelle service. veel in stock en makkelijk besteld.
zeker een aanrader
Pakket zag er bij ontvangst beetje beschadigd uit wat mij in eerste instantie een beetje zorgen maakte. Echter na het openen van het pakket zat er meer dan voldoende beschermend materiaal in en zag alles er gewoon goed uit
Daarbij was het pakket ook veel sneller geleverd dan dat ik persoonlijk gedacht had. Zondag middag besteld, ik dacht dat het dan rond dinsdag wel bezorgd zou worden, echter kreeg ik het pakket al binnen op maandag om 12.30. Dit verbaasde mij enorm (positief natuurlijk) echt top!