Megekko

Ik heb de afgelopen weken meerdere bestellingen gedaan bij Megekko. De artikelen stonden allemaal als "op voorraad" en werden ook steeds de volgende dag netjes geleverd.
De website is overzichtelijk en bevat categorieën om makkelijk te zoeken. Met de lage prijzen die ze hanteren voor de producten die ik zocht, staan ze meestal ergens bovenaan in de pricewatch.
Het bestelproces is duidelijk en er zijn diverse betaalmethoden.
De bevestiging volgt snel in de e-mail alsook de verzendbevestiging en de daaropvolgende mailtjes van PostNL.
De factuur krijg je per e-mail maar ook op papier bij de zending.

Met code "Megekko" krijg je er een aardigheidje bij. Deze keer een stickervel met grappige stickers.

Ik heb geen ervaring opgedaan met de klantenservice, alles is goed gegaan.

Producten worden netjes verpakt in een normale stevige kartonnen doos, niet zo'n rare moderne verzenddoos die je open trekt met een strip en dan niet meer kan hergebruiken zonder een halve rol plakband nodig te hebben, dus daarvoor een plusje. Producten worden verpakt met luchtkussentjes als opvulling. Alleen een computerkast met glazen zijpaneel werd in zijn eigen verpakking verstuurd, maar zat in dik piepschuim en is onbeschadigd aangekomen. Wellicht dat de verpakking daar al voor bedoeld was.

Bestellingen die ik deed op zaterdag en op zondag, zijn op maandag al bezorgd. Dat kwam goed uit voor mij.

De verzendkosten zijn 6 Euro bij bestellingen onder de 50 Euro. Nu kostte de kast die ik bestelde 48 Euro dus heb ik er een pakje tiewraps van 3 Euro bijgedaan. Nu waren er geen verzendkosten, maar het bleek dat de tiewraps apart verstuurd werden in een eigen pakketje. Zonder extra kosten voor mij uiteraard, maar het lijkt me niet efficiënt. ;)

Scorekaart voor Megekko