Megekko

Tot nu toe al mijn componenten altijd bij megekko besteld, vaak zijn zij het voordeligst en hebben ook zeker altijd snelle levering. Daarnaast heb ik ook altijd al mijn vrienden het aanbevolen om hier te bestellen. Ik ben denk ik verantwoordelijk voor zo'n 9 misschien wel 10 game pcs ondertussen zonder de 2 die ik zelf heb gebouwd erbij geteld te hebben.

Toen ik mijn meest recente pc had gebouwd had ik origineel een moederbord besteld die een levertijd van 3 dagen had. Deze bleek uiteindelijk vertraagd te zijn, hier met megekko contact gehad (Dezelfde dag nog zelfs in de avond reactie). Heb ik het artikel makkelijk en snel kunnen annuleren en de rest laten opsturen. Natuurlijk had ik daarnaast een aparte bestelling met een ander moederbord (levertijd 1 dag). Hierdoor kon ik de volgende dag zodra het binnen was gelijk bouwen.

Super fijne website en ik raad het zeker aan om hier te bestellen!

Verzending altijd snel ondanks mijn vertraging waar MeGekko niks aan kon doen, met oplossing gekomen en dezelfde dag nog verzonden!

Scorekaart voor Megekko