ALTERNATE.nl

Algehele ervaring was slecht, vooral het langzame contact met de klantenservice. Zie toelichting bij klantenservice onderbouwing.

De verzending was destijds correct en tijdig. Volgens mij was alles na 1 of 2 dagen al binnen, dus wat dat betreft was dat prima.

Ja, ik heb vorig jaar een MSI monitor gekocht á 239 euro. Nu was deze defect gegaan, prima dat kan gebeuren. Alternate geeft 3 jaar garantie. Nu was de garantieafwikkeling sowieso al erg omslachtig en lastig te vinden. Nu is dit wel gelukt, maar de garantie moest via MSI verlopen. Dit dus gedaan, blijkt MSI weer een andere partij gebruikt voor reparatie/retour/garantie, nou ook prima.

Uiteindelijk een verzendlabel gekregen, dit ging opzich vrij vlot, ik geloof iets van 2-3 dagen.

Alleen de afwikkeling zelf duurde eigenlijk wat te lang. Op 7 augustus alles aangemeld en op 21 augustus te horen gekregen van MSI dat de monitor niet meer gerepareerd kon worden en er geen vervanging beschikbaar was.

Nou goed, via de mail contact opgenomen met de klantenservice (ondertussen had ik een nieuw beeldscherm al gekocht, want computeren zonder scherm gaat lastig)

Het duurde allemaal al te lang, maar het kwam er op neer dat ze een vervaning wilde sturen van het beeldscherm twv 149 eur. Nou goed, ik wilde mijn geld terug, maar dat doen ze blijkbaar niet, prima, maar scheep me dan niet af met iets dat goedkoper is.... het gaat mij dan om het principe.

Al met al een M2 SSD uitgekozen twv 170 eur. Dat was voor mij wel prima zo, maar nog steeds een vreemde gang van zaken en voel mij eigenlijk beet genomen door Alternate. Ik ga daar ook nooit meer wat bestellen er zijn genoeg andere shops, vaak nog goedkoper ook, die veel betere service verlenen.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl