Paradigit

Ik wilde een nieuwe videokaart en Paradigit kwam als de goedkoopste met voorraad en uit Nederland naar voren. Daar ik hier al eens eerder besteld wat altijd goed ging had durfde ik het wel aan om nog een keer hier te bestellen.
Site is goed te doorzoeken, bestelling is makkelijk te doen en er is snel te zien wat wel of niet op voorraad is. In mijn geval in ieder geval klopte de voorraad ook.

Hoewel de motivatie is dat ik iets zou kunnen winnen zou ik hier ook rustig een lagere score neerzetten als het niet goed zou zijn met een motivering erbij.

Naar mijn idee netjes en voldoende verpakt verzonden.

Helaas een beetje vertraging in het verzendproces, volgens mij de schuld van DHL.

Waar je bij andere winkels nog wel eens een dropshipment uit Duitsland krijgt was dat hier in ieder geval in dit geval niet zo.

Gelukkig kun je opgeven het bij een servicepunt te willen laten bezorgen en zit er een servicepunt vlakbij. Anders ben ik vaak niet thuis of is mijn adres niet te vinden, al zit dat adres er echt al sinds 2011.

Nog niet nodig gehad, maar zijn op diverse manieren te bereiken, ook telefonisch of per Whatsapp. Zo kun je op de manier contact opnemen die bij jou past.

Scorekaart voor Paradigit