AlgemeenDe website van Azerty is duidelijk en overzichtelijk, met scherpe prijzen en een breed aanbod aan producten. Het voelt direct betrouwbaar aan, mede doordat Azerty een bekende naam is op Tweakers en ook binnen mijn vriendenkring vaak genoemd wordt. Dit gaf me meteen vertrouwen bij het bestellen.
Ik heb hier van phanteks een AIO en triple pack reverse fans besteld.
Ik heb mijn bestelling op zaterdagochtend geplaatst en verwachtte dat deze pas dinsdag geleverd zou worden. Tot mijn verbazing ontving ik echter al op zondag een mail dat mijn bestelling was verzonden en al meteen met een t&t link. Echt een topservice, bedankt daarvoor! Het pakket zat stevig verpakt in een stevige doos en was volledig opgevuld met luchtkussens. Daardoor had de inhoud geen enkele kans om te schuiven of beschadigd te raken..
KlantenserviceDe communicatie vanuit Azerty verliep erg netjes. Direct na mijn bestelling ontving ik een duidelijke bevestiging per mail, gevolgd door de verzendbevestiging op zondag en uiteindelijk op maandagochtend de factuur, nog voordat het pakket geleverd was. Hoewel ik geen direct contact met de klantenservice nodig had, ervaar ik dat juist als de beste service: alles liep zo soepel dat er geen vragen of problemen ontstonden.