ALTERNATE.nl

Ik heb op hun website een computer opgebouwd en voor die extra assemblage betaald want ik had geen tijd om de computer zelf op te bouwen.
Na bijna 2 weken besteld kreeg ik de computer binnen en voor mij verrassing ze waren vergeten om de schuim aan de binnenkant van de computer om de onderdelen te beschermen vergeten, maar wel een sticker daarvan op de achterkant van de computer geplakt.
Daarna kreeg ik geen beeld toen ik die aan deed en toen zag ik dat de videokaart (RTX 5070) los was. Ik had geprobeerd om die in te klikken maar die bleef niet vast zitten en toen zag ik dat dat klikje van de PCI-E poort ook los was.
Nog een poging gedaan en na dat alles geconfigureerd was de USB-C poorten deden ook niet en op dit moment was ik niet meer verbaasd dat de USB-C kabel op de moederboord ook los was (natuurlijk).
Anyway, ik moest uiteindelijk heel de "assemblage" nalopen en zorgen dat alles netjes aangesloten was. Nu werkt het, maar ik heb een gevoel dat ik die extra 249 Euro voor niks heb betaald.

Als Alternate nog contact via deze weg wilt nemen, doe maar graag, want ik ga binnenkoort een klacht indienen met foto's waar op 1 van de foto's kan je zien dat de PCI-E poort een beestje beschadigd is. Vanavond ga ik controleren of ik geen scheur op de videokaart heb.
Waardeloos!

Assemblage: 249 Euro.
Totaal prijs van de computer: 2.431,80 Euro.

bijna 2 weken gewacht voor niks want de computer deed niet in 1x.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl