Azerty

Op zich een prima shop, maar als je de klantenservice nodig hebt kan het vervelend worden

Zelfde dag verzenden lukt niet altijd, maar verder gewoon een prima shop

Ik had een monitor retour gestuurd ivm een defect. Deze werd doorgestuurd naar de leverancier. Nadat ik uit mezelf door ging vragen, bleek dat ze mijn defect helemaal niet hadden vastgesteld, maar een ander defect (waar ik nooit last van heb gehad) wel. Voor het andere defect was hij dus naar de leverancier gestuurd. Toen ik aangaf dat ik me zorgen maakte dat het defect waar ik last van had dan niet verholpen zou worden, werd er gewoon niet gereageerd. Uiteindelijk de monitor 5 weken kwijt geweest en ja hoor, ik kreeg hem terug met het defect. Toen ik dat aangaf, zeiden ze dat ze het defect eerst moesten vaststellen en dan zouden ze hem weer opsturen. Daar ging ik niet mee akkoord natuurlijk. Uiteindelijk omgeruild voor een ander product, maar pas na flink aandringen van mijn kant. Ik woon vlakbij ze en zou graag willen dat ze mijn favoriete shop zouden zijn. Maar de enige ervaring waarbij ik de klantenservice nodig had, was echt erg vervelend.

Scorekaart voor Azerty