AlgemeenVoor het eerst een PC bouwen, wat een uitdaging!
Na veel vergelijken kwam Megekko voor de meeste onderdelen er het scherpst uit op vlak van prijs.
De webshop is overzichtelijk en het betalen gaat zoals op elke site zeer makkelijk.
De vele acties, gratis gadgets, voucher voor Borderlands 4 maakten het allemaal ook veel leuker om hier te bestellen.
Even googelen gaf me het idee dat de pakketen niet altijd nauw opgevolgd worden. Maar na contact met een aantal vrienden die reeds bestelden heb ik dan toch hier besteld!
Vanuit België besteld op zaterdag. De levering zou op maandag plaatsvinden, maar aangezien de winkel in Nederland is had ik dit niet verwacht. Tegen deze verwachting in werd alles netjes op maandag ochtend geleverd! Het pakket van mijn case was beschadigd. Met een bang hart opende ik de doos, maar gelukkig was er geen schade aan de case zelf. Nu goed dit heeft eerder te maken met PostNL dan met Megekko natuurlijk!
Verder werd alles netjes in 3 pakketten geleverd.
Alles werd van begin tot einde zorgvuldig gemaild. Verder heb ik nog geen klachten om te melden, dus kan ik ook weinig zinvol schrijven over de klantendienst.