ALTERNATE.nl

Ik heb bij Alternate een B650 Eagle AX moederbord besteld en dit samen met mijn andere onderdelen naar een computerwinkel gebracht om te laten monteren. Daar kwamen ze erachter dat het moederbord problemen gaf bij opnieuw opstarten en vooral tijdens updates. Omdat dit niet goed werkte heb ik een nieuw moederbord bij een ander bedrijf besteld en het oude retour gestuurd binnen de 14 dagen bedenktijd. Alternate kwam toen terug met de melding dat er een gebogen pin zat op de usb header en weigert daarom mijn geld terug te geven. Ze boden alleen aan dat ik het voor extra geld kon laten repareren, maar dat slaat nergens op omdat ik al een nieuw moederbord heb gekocht.

Ik vind het jammer dat Alternate helemaal niet met je meedenkt en ook geen enkele tegemoetkoming doet. Ik krijg ook geen reactie meer van de klantenservice. De reden dat ik het moederbord terugstuurde was niet vanwege die usb header, maar omdat het simpelweg niet goed werkte. Ook de computerwinkel kan hier verder niets mee en dat maakt het extra frustrerend. Door hun manier van handelen zit ik nu zonder oplossing en mijn geld ben ik kwijt.

Geen problemen met verzending. Wel zelf de retour moeten betalen

Geen reactie meer van klantenservice nadat ik mijn frustratie heb geuit. En mijn mening heb gedeelt

Scorekaart voor ALTERNATE.nl