Azerty

Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe NAS. Na goed onderzoek kwam ik uit op de TerraMaster F4-424 Pro. Dit omdat hij betere specificaties had dan QNAP en Synologie. Na een paar keer mail contact en telefonsich contact met Azerty, gekozen om hem bij Azerty te bestellen, samen met 4 HDDs van WD. Omdat ik de HDD's niet wou laten opsturen heb ik alles bij Azerty opgehaald. Ik kwam er toevallig langs op doorreis naar Duitsland.
Bij de balie perfect geholpen. Binnen 5 minuten was alles uit het magazijn gehaald.
Aan de balie zei ik dat ik nog een UPS en een SSD wou kopen. Ondanks dat ik niet op mijn account kon inloggen, was dat geen probleem. Na het doorgeven van de artikelnummers werden de onderdelen uit het magazijn opgehaald. Ondertussen van een kop koffie genoten. Perfect geholpen en ook nog advies gekregen. Mocht ik er toch niet uitkomen dat kon ik ze mailen. Hiervoor gaven ze mij een e-mail adres. Ik heb al eerder contact met Azerty gehad en het viel me op dat ze goed advies geven en zeer deskundig zijn. De mederwerkers zijn zeer klant- en service gericht. Als ik weer een nieuwe PC ga kopen, zal ik dat zeker bij Azerty doen.

---

Omdat ik de HDD's niet wou laten opsturen heb ik alles bij Azerty opgehaald. Dit omdat ik de postbezorgers niet vertrouw in hoe ze met de pakketjes omgaan.

Scorekaart voor Azerty