AlgemeenJa ik maak kans op een Giftcard wanneer ik een review schrijf, maaaar die zal ik toch wel niet winnen omdat er veel mensen zijn die daar op hopen. Hoef je zoiets echt niet voor te doen denk ik. Daarom een EERLIJKE review omtrent mijn persoonlijke Megekko ervaring uit vrije wil ! (aan Tweakers, laat het bovenstaande weg als jullie dit ongepast vinden, laten staan mag ook).
Megekko is gewoon TOP! Ik bestel wel wat vaker een PC component bij Megekko, en als de verkoopprijs op kan tegen de concurrentie (of voldoende in de buurt komt qua prijs) geef ik Megekko altijd voorrang ! Dit omdat de verzending zeer zorgvuldig en super snel wordt uitgevoerd in een nette stevige doos met Megekko Logo. Bij het afhaalpunt zie ik mijn pakket meestal al gelijk staan en is er weinig zoekwerk voor de winkelmedewerker.
Ik geef toe dat ik kleinere PC items soms elders bestel i.v.m. de verzendkostendrempel van € 50,00. Onder de €50,00 zijn er helaas verzendkosten bij deze webshop. Als dit niet zo zou zijn zou ik al 100 X vaker bij Megekko bijvoorbeeld een USB hub of PC kabel hebben besteld. De verkoopprijs is daar namelijk wel scherp genoeg voor. Maar ik wil uiteraard geen verzendkosten betalen als die hoger uitpakken dan het te bestellen item. Dat snapt Megekko ook wel :-)
Wat ik ook erg fijn vind is dat er altijd heel erg snel wordt terug gereageerd door de klantenservice (onlangs door Jeroen). Ik heb wel eens iets moeten annuleren of retourneren en ook dan verliep alles vriendelijk en gemoedelijk. Dat is erg fijn want het is voor een bedrijf een verliespost als zoiets per uitzondering gebeurd en ook voor de koper niet zo leuk. Dus als dan de communicatie zelfs bij een tegenslag gemoedelijk verloopt weet je gewoon dat je bij het juiste adres bent. Wat wel jammer is dat ik heel soms negatieve reviews over Megekko lees. Dat kan ik mij gewoon niet voorstellen want ik heb alle scenario's wel eens meegemaakt. Van een simpele klantenservice vraag tot aan een retournering toe. En ik kan gewoon niets negatiefs bedenken. In vergelijking met alle andere websites heeft Megekko naar mijn mening ook nog eens de BESTE website als je naar de product specificaties of een specifiek type hardware zoekt. De enige rede dat ik soms een intern PC component elders bestel (wat niet vaak voorkomt) is de prijs. Hoe goed Megekko het ook doet, soms is een ander bedrijf nu eenmaal wel eens goedkoper. En ik blijf een koopjesjager (net als de meeste). Uiteraard niet wanneer er maar een paar euro verschil is. Dan liever bij Megekko ! Ik wou dat ze een goedkoopste prijsgarantie konden leveren, maar dat is qua inkoop uiteraard simpelweg niet haalbaar. Ok beetje lange review, maar ik hoop hiermee andere kopers te motiveren om ook een (hopelijk positieve) review te schrijven want dat verdient deze professionele webshop echt! Onlangs een MSI waterkoeler en daarvoor een MSI PSU bij Megekko gekocht. Mogelijk een GPU in de toekomst, maar ik ben nog aan het twijfelen welk model want daar zijn er teveel van. Fijne dag! Mvg, Marcel
Kan niet beter. Mijn PC componenten waren goed verpakt in een doos met Megekko Logo, daarin gasverpakking en supersnel geleverd. Mijn nieuwe MSI waterkoeler zat zelfs nog in een gesealde originele doos. Sommige verkopers uit het verleden verzonden zo'n kwetsbaar item in geopende (originele) verpakking. Wat ik dan best eng vind bij een waterkoeler.
KlantenserviceOnlangs een reactie van Jeroen ontvangen omdat ik een vraag had over een MSI voucher actie. Binnen 1 dag al een reactie terug. En voorheen een lieve reactie van Claudia ontvangen wat betreft een factuur opvraag. Dank jullie wel!