AlgemeenBij Alternate een Synology DS224+, WD 4TB harde schijf, WD 500GB SSD en Crucial 16GB werkgeheugen besteld (ordernummer: 258342078). Alles zou direct leverbaar zijn. Helaas bleek de NAS toch uitverkocht en moest ik langer op mijn bestelling wachten. Dit zou er misschien mee te maken hebben dat ik het winkelwagentje al een paar dagen open had staan voordat ik uiteindelijk de bestelling plaatste.
Na contact met de klantenservice bestelling aangepast waarna deze snel werd geleverd.
Niet altijd de goedkoopste webshop maar voor dit soort producten toch echt mijn eerste keuze ivm de betrouwbaarheid.
Prima verpakt, dit wil je ook wel met een harde schijf. Geen op- of aanmerkingen.
KlantenserviceOmdat ik bijna op vakantie zou gaan, even contact opgenomen met de klantenservice en de NAS uit de bestelling gehaald (en ergens anders besteld). Tijdens het gesprek ook direct even gevraagd wat hun ervaringen waren met het geheugen icm deze NAS. Veel klanten zouden deze combinatie bestellen (en in het tweakers forum wordt deze ook vermeld als compatibel), echter geen garantie dat het zou werken. En het werkte dus ook helaas bij mij niet. Geheugen kon ik probleemloos retourneren en ik heb een andere (8GB) module besteld welke gelukkig wel werkte.
Te veel betaald geld snel terug gekregen.