Hallo,
Bedankt voor de uitgebreide review en het schetsen van de goede en slechte kanten van jouw ervaring met ons. Ik vind het oprecht jammer om te horen van jouw ervaring rond het moederbord en pak dit intern op. De looptijd die je te horen had gekregen is voor interne diagnose, jammer genoeg werd vastgesteld dat het moederbord werkelijk defect is en moest dit opgestuurd worden naar de fabrikant voor herstelling, hierdoor de extra wachttijd. Omwille van de leeftijd van jouw moederbord, is dit jammer genoeg niet meer leverbaar en kunnen we het dus niet zomaar omruilen.
Bestellingen en service-aanvragen lopen via twee gescheiden systemen, waardoor de status van je reparatie helaas niet in je account verschijnt. We beseffen dat dit niet ideaal is en werken aan verbeteringen. Intussen helpt onze servicedienst je graag met concrete updates over je aanvraag.
Ik hoop dat de reparatie van jouw moederbord vlot verloopt, indien je toch niet wilt wachten en liever een nieuw moederbord koopt dan horen we het ook graag.