ALTERNATE België

Na de achteruitgang van Tones (circa 2020) ben ik pc onderdelen beginnen aankopen bij Alternate.be aangezien zij ook een zeer ruim aanbod aan verschillende merken hebben.
Afgelopen maand heb ik nog eens een pc samengesteld en heb tien onderdelen bij hen aangekocht.
De site van Alternate is zeer gebruiksvriendelijk. Mijn betaling was de eerste keer wel niet succesvol, maar dat lag eerder aan het betalingsplatform dan aan Alternate. De tweede keer was het geen enkel probleem.

Ik heb de onderdelen, die allemaal in voorraad waren, op een donderdagavond besteld rond 17u met de veronderstelling dat de onderdelen na het weekend zouden geleverd worden. De dag nadien zag ik via mail echter tot mijn grote positieve verbazing dat de levering voor vrijdagochtend zou zijn. Om 9u werd werd de grote doos geleverd door de Belgische Bpost. Dat heb ik nog niet veel webshops hen zien nadoen.
De dozen van alle onderdelen werden in één grote doos verpakt, die beschermd werden met talrijke luchtzakjes. Alle dozen waren deukvrij.
Dankzij Alternate heb ik mijn pc reeds tijdens het weekend kunnen samenstellen en die draait perfect. Het zal dus zeker niet de laatste keer zij dat ik bij hen zal bestellen.

Ik heb de klantendienst alleen nog maar gecontacteerd om advies te vragen. Mijn vraag werd correct beantwoord. Ik heb nog niets moeten retourneren.

Bedankt voor de leuke review!

Scorekaart voor ALTERNATE België