AlgemeenIk was opzoek naar een geheel nieuw internetsysteem bij mij thuis wat ik ten dele zakelijk kon financieren. Ik heb een half jaar geleden flink met Azerty heen en weer gemaild over wat wijsheid is na het uitleggen van mijn thuissituatie. Aankopen kwamen er toen niet van door omstandigheden maar afgelopen week weken weer opgepakt. Zie hieronder bij klantenservice.
Ik vind hun website overigens ook erg sterk. Ik ben natuurlijk ook een prijzenvergelijker maar voor mijn producten waren ze alles behalve de duurste. Overigens zou wat meer betalen zeker de moeite waard zijn voor wat ik terug kreeg met de klantenservice.
Informatie op de website v.w.b. de levertijd of de te verwachtte levertijd was precies kloppend. Beschermde verzending met opblaasfolie voor breekbare onderdelen.
KlantenserviceHoewel ik hun site duidelijk vind liet de klantenservice vrij weinig te wensen over. Thijs van Vliet en Pascal Honings waren de twee die mij zeer, zeer uitgebreid te woord stonden en gedetailleerd antwoord gaven op mijn vragen, overwegingen en bedenkingen. Het leek oprecht alsof niets te veel gevraagd was want ik kreeg keer op keer snel en goed antwoord. tips, tricks of alternatieven kwamen aan bod bijv. en ook het waarom.
Zeer sterk van Azerty!