Mobiel.nl

745 producten en 1.394 uitvoeringen

al jaren gebruik ik mobiel.nl om mijn abbonement te verlengen, zowel met als zonder toestel.

nu had ik een probleem bij mijn overstap naar lebara. lebara wilde mij niet verder helpen, daarom heb ik contact opgenomen met mobiel.nl. Ik kon helaas geen telefoonnummer vinden welke te bellen is, maar via whatsapp hebben we veel contact gehad en gaan ze verder dan ze mijnsinziens technisch kunnen.

het probleem bleek te zitten bij de provider waar ik vandaan kom. mobiel.nl stuurde mij in de juiste richting en reageert snel genoeg op de whatsapp, ook in het weekend. mijn volgende verlenging gaat zeker via hen.

bij mijn bestelling had ik dit keer een oude toegzonden kortingscode welke nog werkte. hierdoor had ik de mogelijkheid een simpele samsung smartwatch uit te zoeken. netjes verpakt en snel verstuurd.

Scorekaart voor Mobiel.nl