Algemeenretourzendingen gaan rommelig en worden administratief niet goed verwerkt!
Bestellingen verlopen zeer vlot en administratief perfect. Je weet precies waar je aan toe bent. Maar retourzendingen gaan rommelig en worden administratief niet goed verwerkt. Geen idee waar het product blijft. Nog erger wordt het bij omruilen: er is geen enkele mogelijkheid om online te zien waar beide producten zich bevinden.
Kom op BelSimpel! Als jullie bestellingen perfect kunnen verwerken, zorg dan dat retouren net zo soepel gaan. Keep it Simple but Good. Nu wek je de indruk dat retouren alleen maar lastig zijn, terwijl dit juist een essentieel onderdeel is van jullie marketing als webshop.
Update: Belsimpel heeft contact opgenomen. Ik begrijp dat er aandacht is voor het probleem rondom retourzendingen. Ik voel me serieus genomen en hoop dat er een betere werkwijze komt om klanten van actuele informatie te voorzien over hun retouren.
Bestellingen verlopen zeer vlot en administratief perfect. Retourzendingen zijn lastig te volgen maar uiteindelijk gaat e.e.a. vrij snel!
KlantenserviceDe klantenservice houdt zich niet altijd aan de afspraken qua communicatie. Maar uiteindelijk komt het allemaal goed!