Megekko

Op tijd geleverd. En in goede staat. Kreeg een prima indruk van deze jongens.
Zeker een prima indruk

Product kwam goed verpakt in mijn bezit. Wel een lijvige doos.

Een binnen de wettelijke garantietermijn (12 van 24 manden) geretourneerde Samsung 49" monitor vanwege een defect ter reparatie, vervanging of terugbetaling zit in een spoorloos circuit na een aantal weken. Communicatie is bijna onmogelijk bij de afdelingen retouren die zich beroept op hun werkdruk. Bij vragen naar de status van het proces, zich gedraagt als een paling in een emmer snot, steeds een niet te checken argument te berde brengt. Zo kan Adri Broos het toch niet bedoeld hebben, directe (telefonische) communicatie is onmogelijk gemaakt. Heeft men wat te verbergen misschien? Gaat het wel goed met deze cowboys, ik krijg, ondanks eerdere ervaringen met MEGEKKO zonder retournering, een penoze-achtige geur in mijn neus, maar misschien is dit niet terecht. Er is er maar eentje die het tegendeel kan bewijzen, kom op Adri laat zien dat je een ondernemer met ballen bent.
Retournummer R250702311.

Ondertussen is de monitor keurig gerepareerd retour ontvangen, vage kreten van de afdeling retouren duiden op een slechte communicatie, maar men voldeed uiteindelijk wel aan zijn wettelijke verplichtingen. Het beoordelingsniveau is door mij aangepast.
Dank aan het ingrijpen van Adri ;-]]

Scorekaart voor Megekko